Home
Behandelingen
Pedicure
Wilde Pedique
Voetverzorging
Manicure
Gelnagels
Acrylnagels
Shellac
Wenkbrauwen epileren
Verven
Prijslijst
Fotoalbum
Verzorgingstips
Contact
Gastenboek
Diploma/Certificaat
Nieuws
Links

 

Gelnagels:

Gelnagels worden gemaakt van een stroopachtige substantie die op de nagel wordt aangebracht met een penseel. Er worden 3 lagen aangebracht die uitharden onder het licht van een UV-lamp. Gel hardt niet vanzelf uit in tegenstelling tot glassfiber en traditionele acryl. In verhouding tot acryl is gel zachter en flexibeler en dus natuurlijker om te zien maar even duurzaam in het “dragen” van de nagels. Gelnagels hebben een mooie glans.

Bij het zetten van gelnagels kunt u ervoor kiezen om met een witte gel een ‘french manicure’ te laten plaatsen, u kunt ze ‘naturel’ gaan dragen, met een mooie nail-art print of gewoon met 1 kleur lak. Ook is het mogelijk om met een gekleurde gel te werken zodat de nagels gelakt lijken. Er zijn diverse kleuren gels mogelijk.

 

Versteviging van de natuurlijke nagel.

Gel is van zichzelf transparant en daarom een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Een laagje gel versterkt de eigen nagels en voorkomt zo breken of scheuren van de natuurlijke nagel. En voor wie zin heeft in iets bijzonders kan een glitter toegevoegd worden of gekozen worden voor een gel met een kleurtje.

 

Nagelverlenging:

De natuurlijke nagel kan ook verlengd worden met behulp van tips of sjablonen.

Een Tip is een plastic nagel die op de natuurlijke nagel worden geplakt, dan worden ze op de gewenste lengte gevijld en worden ze geblend (met de natuurlijke nagel gelijk gevijld) aan het oppervlakte zodat er geen overgang meer te zien is. De tips geven absoluut geen stevigheid maar dienen alleen om de nagels langer te maken. Het product (gel) zelf dient voor de stevigheid.

Een sjabloon is een vorm die onder de nagelrand geplaatst wordt en vastgeplakt op de vinger. Hierop worden meerdere gel lagen aangebracht in de gewenste lengte en zo de verlenging gerealiseerd. Het sjabloon wordt verwijdert en de nagels worden uitgehard met behulp van de UV lamp. Deze techniek is ideaal geschikt voor nagelbijters.

 

Nagelbed verlenging:

Bij een nagelbed verlenging wordt door middel van gel in huidskleur het nagelbed langer gemaakt. Het product wordt verder opgebracht dan het eigen nagelbed lang is, dus verder opgebouwd op de huid of indien de nagel ook verlengt wordt op de tip of sjabloon. Er kan daarna een french opgezet worden. De nagel lijkt hierdoor langer.

 

Opvulbehandeling:

Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagel, daarom moet u binnen twee à drie weken terugkomen om de uitgegroeide gellaag weer op te vullen (afhankelijk van de groei van uw eigen nagel). Hierbij wordt een oude laag van de gel afgevijld, de lengte van de nagel opnieuw bepaald, eventuele reparaties uitgevoerd en uw nagel wordt opgevuld met een nieuw laagje gel. 

 

 

 

Top
Nagel- en Pedicuresalon Rita  | rita.dijkhuis52@gmail.com