Home
Behandelingen
Pedicure
Wilde Pedique
Voetverzorging
Manicure
Gelnagels
Acrylnagels
Shellac
Wenkbrauwen epileren
Verven
Prijslijst
Fotoalbum
Verzorgingstips
Contact
Gastenboek
Diploma/Certificaat
Nieuws
Links

Wilde Pedique

Wilde-Pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. Men gebruikt een lichthardende kunststof die bijzonder elastisch is en zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel.


Werkwijze:
We brengen, na zorgvuldig reinigen, meerdere gellaagjes aan die daarna uitgehard worden met een speciale lamp. Hierdoor ontstaan een egale nagel in een natuurlijke kleur. Er zijn meerdere kleuren aanwezig zodat we de juiste kleur nagel kunnen aanbrengen. Het spreekt voor zich dat WILDE-PEDIQUE samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. In normale omstandigheden zal dit na verloop van circa 10 maanden het geval zijn. U kunt ervoor kiezen om de nagels bij te laten werken of gewoon te laten uitgroeien (vb. Ingeval van schimmelbehandeling).

Wilde-Pedique en Schimmelnagels
De aangetaste nagel wordt zover mogelijk afgevlakt en eventueel verwijderd. Dit is een geheel pijnloze procedure aangezien een nagel uit dode hoornstof bestaat net zoals de haren. Voordat we de gel aanbrengen gebruiken we eerst een schimmeldodend middel (mykosept) op de nagel. Daarna wordt de gelnagel aangebracht. We adviseren u om elke dag de teen te druppelen met voorgenoemd middel zodat er na verloop van tijd een mooie en gezonde nagel kan groeien.

Wilde-Pedique en French Look
Met deze methode kunnen we ook een permanente french-look op de nagels aanbrengen. Hierbij worden verschillende kleuren gel aangebracht. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. 

 

 


Top
Nagel- en Pedicuresalon Rita  | rita.dijkhuis52@gmail.com